Våre

Tjenester

Er du på utkikk etter en elektriker med lang erfaring og god kunnskap om elektriske anlegg i boliger, leiligheter og fritidsboliger?

Willy Olsen El-Installasjon AS har mange års erfaring med en rekke elektrikertjenester og våre dyktige elektrikere står klare til å bistå deg med våre tjenester!

Måling av sikringsskap

Er ditt el-anlegg oppdatert?

Som eier av et el-anlegg er det ditt ansvar at anlegget er i forsvarlig og forskriftsmessig stand.

Visste du at nesten 50% av alle branner har sin opprinnelse i det elektriske anlegget? Derfor er det svært viktig at du sørger for at el-anlegget ditt er up-to-date.

El-anlegget ditt bør kontrolleres av en godkjent elektromontør hvert femte år, slik at du sørger for at anlegget er forsvarlig.

Vi har dyktige elektromontører som utfører kontroll av ditt el-anlegg og gir deg en tilstandsrapport.

Ladestasjon

For effektiv og komfortabel bruk av el-bil, kreves det at du har en godt gjennomtenkt plan for lading av bilen. Het skal ressursbruk og sikkerhet ivaretas. Har du en egen ladestasjon hjemme, vil mesteparten av bilens strømbehov fylles i løpet av natten, mens du sover.

Et ladeuttak i boligen gir mulighet for raskere lading og en mer robust og sikrere løsning enn en vanlig stikkontakt. Egen ladestasjon hjemme er en trygg og god investering i egen bolig.

Våre elektrikere står klare for å installere en tryggere og raskere ladestasjon hos deg, nøyaktig der du vil ha den.

Sikringsskap

Et sikringsskap er hjertet i el-anlegget i boligen.

Eldre sikringsskap er bygget for boliger av mindre størrelse, med mindre elektriske apparater enn vi har i større boliger i dag. Ofte trenger sikringsskap flere kabler og kurser med større dimensjoner for å være både trygt og driftsikkert.

Vi er klare for å bytte ut hele sikringsskapet ditt eller montere et helt nytt, eller oppgradere sikringene og sette inn renoveringsramme i eksisterende skap.

Med et trygt og driftsikkert sikringsskap, får du en tryggere bolig og hverdag.

Varmekabler

Skal du pusse opp eller bygge ny bolig? Sørg for at du får et gulv som varmer året rundt, med nye varmekabler.

Varmekabler passer de aller fleste gulv; tepper, fliser, stein, linoleum, laminat, parkett og skifer, så lenge det legges riktig og tilpasses effekt.

Varmekabler er fleksible og kan tilpasses alle typer tekniske hindringer som skulle oppstå. I dag støpes lavtbyggende fiberarmert støp som er svært sterk. Minste byggehøyde med varmekabel blir da fra 10 millimeter.

Willy Olsen El-Installasjon AS legger nye varmekabler for deg. Vi sørger for at jobben gjøres riktig fra start, så du kan nyte resultatet.

Spotter

Ved oppussing eller nybygg, faller valget ofte på Downlights, eller såkalt «spotter» når man skal velge belysning i boligen. Spotter er en effektiv lyskilde som gir jevn belysning, samtidig som det er lite dominerende og pent i taket.

Før downlights skal installeres, burde du tenke over hvor i rommet det er størst behov for lys og plassering av lyset. Tenk også over hvilke pærer som brukes. LED-pærer er anbefalt i dag, da disse har et betydelig mindre strømforbruk og genererer mindre varme.

Vi har bred kunnskap og erfaring innen montering av spotter, og står klare for å montere nye spotter i boligen din.

Lys

Stadig flere ønsker å gjøre innsiden av boligen mer spennende ved hjelp av belysning. Det er mange lysmuligheter, slik at man går bort fra standard belysning. LED-lys, tradisjonelle tak- og vegglamper, LED-strips eller moderne designerlamper.

Det er både praktisk og dekorativt med utendørs belysning, og ved å velge riktig belysning ute, vil hele husets helhetsinntrykk øke.

Willy Olsen El-Installasjon har mange års erfaring med montering av både inne- og utebelysning. Vi står klare til å bistå deg i å lyse opp hverdagen og hjemmet ditt!

Stikkontakter

Det er et minstekrav til antall stikkontakter i boliger. Det skal monteres to uttak pr. 4 m2. Ganger og entre slipper unna med to pr. 6 m2. Det er utrolig viktig å fordele uttakene på flere kurser, slik at det blir mindre behov for skjøteledninger og reduserer brannfare.

Det er også gode grunner til å montere stikkontakt utendørs, på terrasse/balkong, inngangsparti, boden eller garasjen. Det er praktisk med strøm til gressklipper, høyttrykkspyler, julebelysning og terrassevarmer.

Vi har montert stikkontakter i de fleste boligtyper, vi hjelper deg gjerne!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle